Mooie achtergronden voor je computer

Ik ben altijd opzoek naar nieuwe achtergronden voor mijn computer. De laatste tijd heb ik heel wat leuke achtergronden gevonden en een aantal van deze wil ik vandaag graag met jullie delen. Alle achtergronden heb ik gevonden op Tumblr.

Als je van koffie en andere warme drankjes houdt, vind ik deze achtergrond wel geschikt. Heel simpel, maar toch heel leuk. Ik vind het belangrijk dat een achtergrond een beetje rustig is, anders kan ik door alle beelden de desktop-link-dingetjes (hoe heten ze ookalweer?) niet meer vinden. Deze achtergrond gebruik ik op dit moment op mijn laptop.

Cupcakes, dat zegt genoeg denk ik. Deze achtergrond is ook heel erg simpel en daarnaast heel erg schattig. Wel is een probleem bij deze achtergrond dat er niet echt ‘rust’ in zit, dus de links op je desktop zullen er tegen wegvallen.

Deze achtergrond is vrij donker, maar ik vind hem wel echt heel erg mooi. Ik heb het heelal, de planeten, sterren en dus ook de maan altijd al fascinerend gevonden, dus deze achtergrond past wel bij mij.

The Fault in Our Stars-fans opgelet! Als je het boek hebt gelezen dan weet je waarom deze achtergrond te maken heeft met TFiOS. Als je dat niet hebt gedaan, dan moet je het boek maar snel gaan lezen om erachter te komen…

En weer komt mijn koffie-verslaving naar boven. Dit is de achtergrond die ik op dit moment gebruik op de iMac. Hij is overzichtelijk, mooi en grappig. De tekst op het plaatje zegt: Life begins after coffee. -drinks deeply-. Het hout-kleurtje van de achtergrond vind ik vooral erg mooi.

Sorry, lieve mensen, maar panda’s zijn ook zo lief. Ik weet echt niet waarom ik op dit soort simpele en vrij saaie achtergronden val, maar het gebeurt gewoon. Zoals ik eerder al zei: ik vind simpele achtergronden gewoon fijn. En als er dan ook nog een schattige panda op staat.. Tsja, dan ben ik verkocht.

Ik houd van foto’s waarin de achtergrond wazig is. Ik vind dit namelijk altijd een heel erg mooi effect geven. Wat ik in deze achtergrond zo mooi vind zijn de zwarte lijnen op het wazige beeld. Het geeft een soort van contrast waar ik lang naar kan blijven kijken.

En als laatste nog een grappige voor als je anderen wil dwarszitten:

Er staat: This is a test.If you can read all the way down to here, please get off my computer.

Waar haal jij meestal je achtergronden vandaan?

Volg je me al op bloglovin’?

Untitled

Advertenties

19 gedachtes over “Mooie achtergronden voor je computer

  1. Wat een super leuke achtergronden. Maar als ik eerlijk ben kan ik me niet herinneren wat er op mijn achtergrond staat haha. Ik heb altijd echt 100 programma’s open staan dus zie mijn achtergrond eigenlijk nooit hahaha

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s