Nieuwe layout & nieuw logo

Logo

Vanmorgen bekeek ik mijn blog eens goed en ik realiseerde me dat ik helemaal niet tevreden was met de layout. Het was veel te veel grijs en de donkere balken vond ik ook niet meer zo mooi. Ik wilde iets lichts, af en toe een kleurtje en iets zomers en vrolijks. De hele ochtend ben ik bezig geweest met dingetjes bedenken, een logo ontwerpen en alle posts in nieuwe categorieën indelen met deze layout als resultaat.

Het logo wilde ik simpel houden, maar toch iets ‘leuks’ erin verwerken, vandaar de snor. De kleur van de snor is mijn lievelingskleur en deze kleur paste bij de kleur letters van de links als je de muis erop houdt. Maar waarom een snor? Tsja.. Ik vind snorren gewoon leuk!

Ik ben over het algemeen heel erg blij met deze nieuwe layout en ik hoop dat jullie hem ook mooi vinden!

Untitled

Advertenties

16 gedachtes over “Nieuwe layout & nieuw logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s