Blogdip, lifeupdate & komende weken.

De laatste tijd kwam ik veel artikels tegen van bloggers met een blogdip. Vervelend, dacht ik telkens en vervolgens ging ik door met het schrijven van een artikel. Na al deze andere bloggers ben ik nu aan de beurt. Nee, ik stop niet met mijn blog. Nee, het is niet zo dat ik bloggen niet meer leuk vind. Ik vind bloggen nog steeds hartstikke leuk om te doen, maar de afgelopen weken en de komende weken zijn gewoon zo ongelooflijk druk, dat bloggen er gewoon even niet in zit. Hoi, ik ben Claire en ik heb een blogdip.

Een blogdip klinkt veel heftiger dan het is. Eigenlijk is een blogdip gewoon: ik kan niet schrijven en ik heb geen inspiratie om te schrijven. Dit gaat vanzelf wel weer over, maar tot die tijd blijft het gewoon wat rustiger op mijn blog. Waarom het even niet lukt om te schrijven? Één woord: examens. Als jij al examen hebt gedaan of op dit moment ook in je examenjaar zit weet je waarschijnlijk wel wat ik bedoel. Stress, leren, wat als het niet lukt, wat als ik niet word aangenomen bij mijn vervolgstudie… Duizenden gedachtes rondom school die heel sterk aanwezig zijn. En je kan er niks aan doen. Gewoon in een hoekje zitten en wachten tot het overgaat.

Op 26 mei om 12:00 ben ik klaar. Mijn laatste examen is dan geweest, ik hoef niet meer na te denken over leren, de middelbare school speelt geen grote rol meer in mijn leven en ik kan dan eindelijk dingen gaan doen die ik leuk vind. Drie dagen na mijn laatste examen ga ik naar Barcelona met mijn moeder. Hier ga ik veel foto’s maken, blogs schrijven en vooral veel plezier hebben en genieten. Ook ga ik deze reis vloggen en deze vlogs kan je bekijken op mijn YouTube-kanaal (de link staat in het menu bovenaan).

Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik de komende weken erg weinig te vinden zal zijn op het internet en dat jullie blijven hangen tot ik weer terug kom. Natuurlijk komen er af en toe blogs online, maar op twee of meer blogs per week kunnen jullie niet rekenen. Daarna weer wel.

Ik wil iedereen veel succes wensen met de laatste paar maanden voor de zomervakantie, of je nu examen moet doen of niet. Ik kijk uit naar het moment dat ik klaar ben met school en weer voluit kan bloggen!

Untitled

Advertenties

25 gedachtes over “Blogdip, lifeupdate & komende weken.

  1. Jammer van de blogdip maar daar kom je wel overheen! Ik ben trouwens echt jaloers dat je naar Barcelona gaat! Dat lijkt me heel mooi! Daar kan je mooi naar uitkijken 😀

    Liked by 1 persoon

  2. Heel veel succes Claire!
    Pff ik weet nog wel hoe het voelt. Al bestond de grootste tijd voor mij uit het raam staren en denken “oké nu moet je écht gaan leren”. Oja en vriendinnetjes sms’en (omg ik ben zo oud, we hadden nog geen smartphones) “Ben jij al aan het leren? Nee? Ik ook niet”.
    De laatste maand is even afzien, maar gelukkig heb je het bijna achter de rug 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s