My day in pictures #7

Zaterdag 11/04/2015

Als ontbijt had ik een bord vol met fruit gemaakt. Banaan, appel en mandarijn: mijn favoriete fruit. Ik had ook een kopje kokosthee. Ik vind het altijd heerlijk om de dag te beginnen met fruit, vooral als het weer richting de zomer gaat.

Ik had bij de Albert Heijn de dag ervoor heeeel veel fruit gekocht, dus de fruitschaal zat weer lekker vol. Dat vind ik altijd heel er leuk staan.

Daarna heb ik me opgemaakt, want ik ben niet de hele dag thuis gebleven, maar ik had een afspraak ’s middags. Ik besloot om me niet al te veel op te maken, alleen wat mascara en lipliner. Lipliner gebruik ik altijd om mijn hele lippen mee in te kleuren, omdat dat altijd het langst blijft zitten en het natuurlijkst staat.

Toen moest ik even naar de Albert Heijn om mijn OV-chipkaart op te laden. Aan de ene kant vind ik de OV-chipkaart echt heel erg handig, maar aan de andere kant helemaal niet. Je moet altijd zorgen dat er genoeg geld op staat en als dat niet het geval is, moet je weer opladen en loop je een grote kans om je trein te missen..

Toen ik terug kwam van de Albert Heijn zag ik dat in mijn achtertuin deze mooie bloemetjes alweer aan het bloeien waren. Normaal heb ik niet zoveel met roze, maar in het geval van deze bloemetjes maak ik een uitzondering. Ik vind ze echt heel mooi!

Even snel een selfie voor ik opweg ging naar Amsterdam. 😉

Ik moest ongeveer 10 minuutjes wachten op de bus die mij naar het station zou brengen. Het waaide echt heel erg hard, waardoor het best wel koud was. Maar goed, daarna kon ik lekker de warme bus in.

En toen in de trein naar Amsterdam. Mijn broer zit bij een studentenvereniging en vandaag was de broertjes-zusjes-dag, dus we gingen een leuke activiteit doen en eten met de leden en de broertjes en zusjes.

Deze foto heb ik niet zelf gemaakt. Ik ben vergeten om een foto van de activiteit te maken, dus heb ik eventjes een foto van Google geplukt. Dit is bubbel voetval. Je zit dus in zo’n bubbel en gaat voetballen. Het is echt ontzettend grappig, want je kan dus heel hard tegen elkaar aanrennen en tegen elkaar aanstoten maar je voelt niks. Als je valt dan stuiter je gewoon een beetje heen en weer en het doet dus helemaa geen pijn. Het is echt een aanrader om een keertje te doen!

Na het bubbelvoetbal gingen we door naar het cafeetje waar we gingen eten. Daar heb ik helaas ook geen foto van, want het was een beetje vol en druk, dus een foto was niet echt mogelijk. We hadden een buffet met allemaal lekkere hapjes. Ik zat echt zo vol…

Toen ik terug naar huis ging werd ik in de metro afgeleid door deze stoel. Dit is een stoel voor mensen die niet zo goed ter been zijn. Er zijn een paar verschillende figuurtjes afgebeeld, maar van één figuurtje kan ik gewoon niet bedenken wat het is. Je ziet een mannetje met een stokje, een zwangere vrouw en nog een figuurtje. Is het een oude vrouw met een knotje? Een vrouw met een vergroeide nek? Een vrouw met een klein kindje? I don’t know..

Amsterdam Centraal Station! Ik was nog nooit eerder ’s avonds op het station geweest, maar het zag er echt super mooi uit! Ik de trein kwam ik een vriendin van me tegen die ik echt al heel lang niet meer gezien had. Zij was met school in Amsterdam geweest en ging ook net terug naar huis. Het was echt heel gezellig om haar weer te zien!

Toen ik eindelijk thuis kwam ben ik gelijk in bed gaan liggen en gaan lezen. Ik was echt heel erg moe, dus ik ben vrij snel gaan slapen. Het was echt een leuke dag!

Wat heb jij allemaal gedaan dit weekend?

Untitled

Advertenties

22 gedachtes over “My day in pictures #7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s