Shoplog | Aankopen van afgelopen maanden

Door de afgelopen maanden heen heb ik een aantal leuke items gekocht bij verschillende winkels. Ik weet van de meeste niet meer waar ik het gekocht heb en hoeveel het kostte. Toch wilde ik graag deze spulletjes aan jullie laten zien door middel van foto’s.

Bij de Hema kocht ik deze borstel. Mijn haar gaat redelijk snel door elkaar zitten, dus regelmatig doorborstelen is echt nodig. Deze borsten kan je inklappen en kan daarom makkelijk meegenomen worden. Ook komt de borstel met een spiegeltje en dat is ook altijd handig.

Ik had een nieuwe broek nodig, dus bij de H&M had ik deze high wasted skinny jeans gekocht. Deze broek stretcht ook heel erg mee, wat natuurlijk ontzettend fijn zit. Ik wilde al heel erg lang een high wasted broek, dus ik ben heel blij met deze aankoop. De broek is ook redelijk lichtgekleurd, dus hij is perfect nu we wat meer richting de warmere dagen en lichtere kleding-kleuren gaan.

I’m a sucker for cute notebooks. Ja, echt waar. Je kan nooit genoeg schriftjes hebben. Een tijdje geleden was ik in een soort van outletwinkel waarin ze spulletjes verkochten uit allerlei verschillende winkels voor een lage prijs. In totaal kocht ik vier schriftjes voor ongeveer €2,00. Goedkoop, en ze zijn nog leuk ook.

In deze outletwinkel vond ik ook het geurtje Killer Queen van Katy Perry. Aangezien ik een paar dagen daarna naar het concert van Katy Perry ging, wilde ik het geurtje graag hebben. Het geurtje ruikt echt super lekker, echt precies zoals je verwacht dat Katy Perry ruikt. Een beetje zoet, bloemig: heel lekker.

Bij the Body Shop kocht ik deze vier lip balsems. Vooral de kokos-versie van de lip balsem vind ik er lekker, want ik houd echt van de geur van kokos. Ook vind ik de aardbei-versie heel erg lekker. De andere twee zijn wel lekker, maar zijn niet mijn favoriet.

Matte nagellak vind ik echt heel erg mooi, dus toen ik deze matte nagellak van Golden Rose tegenkwam, twijfelde ik geen moment. Helaas is de Β nagellak niet volledig mat, maar heeft het een soort van glittertjes. But still, de kleur is echt heel erg mooi en de nagellak blijft ook lang zitten.

Afgelopen weekend kocht ik bij de Xenos dit krijtbord, waarbij voor elke dag een krijtbordje zit. Zo kan je voor elke dag een taak kan invullen of iets kan invullen wat je moet onthouden. Ontzettend handig en het geeft een heel leuk effect aan je kamer.

Untitled

Advertenties

22 gedachtes over “Shoplog | Aankopen van afgelopen maanden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s