Beauty | Lekkerste geurtjes voor deze lente & zomer

Zoete geuren, sterke geuren, bloemengeuren: ik ben een echte geurtjes-fan. In de afgelopen jaren heb ik heel wat verschillende geurtjes in bezit gehad en heb ik heel veel verschillende geuren geprobeerd. Sommige waren heerlijk, sommige waren echt niet lekker. In deze blog vind je de geuren die ik het lekkerst vind om te gebruiken in de lente en in de zomer.

Flora | Gucci | €53,45 per 30 ml

Dit geurtje is echt mijn all time favourite. Het geurtje heeft een  hele zoete geur die iets weg heeft van bloemen (zoals uit de naam duidelijk wordt). Het geurtje blijft heel lang hangen en je ruikt het meestal na een hele dag nog steeds. Het geurtje is duur, maar hij is het geld zeker waard!

Acqua Di Gioia | Giorgio Armani | €47,70 voor 30 mL

Dit geurtje kreeg ik ooit voor mijn verjaardag van mijn broer. Nu, jaren later, zit het flesje nog steeds halfvol. Dit komt niet doordat ik het geurtje niet lekker vindt. Integendeel, het geurtje is zo lekker dat ik er heel voorzichtig mee doe! Het geurtje heeft een frisse geur en is vrij sterk, je moet dus wel echt van sterke luchtjes houden. Het geurtje blijft ook heel lang zitten en je hoeft het maar één keer op te spuiten.

Royal Desire | Christina Aguilera | €19,62

Dit geurtje is heel subtiel en heeft niet een hele sterke geur, die overigens wel heel lekker is. De geur is een combinatie van fris, bloemig en zoet: heel lekker dus! Helaas blijft het geurtje niet zo lang hangen en moet je het door de dag heen nog een paar keer opspuiten. Wel is een groot pluspunt dat het geurtje niet heel duur is en het flesje er heel erg mooi uitziet.

Be Delicious | DKNY | €37,80

Het flesje heeft de vorm van een appel en dit past wel een beetje bij de geur. De geur is heel erg fris en heeft een beetje iets weg van een appelgeurtje. Persoonlijk vind ik het heel erg lekker ruiken, maar ik kan me wel voorstellen dat iemand het geurtje niet lekker kan vinden. Dit geurtje kreeg ik van mijn tante toen ik naar New York ging (New York wordt ook wel ‘The Big Apple’ genoemd) en ik ben heel blij dat zij mij kennis heeft laten maken met dit geurtje!

Fierce | Abercrombie & Fitch | €56,00

Abercrombie heeft meerdere geurtjes, maar dit is echt hét geurtje. Grappig is dat dit geurtje officieel een mannengeurtje is, maar toch door meer vrouwen wordt gedragen dan mannen. De geur is vrij sterk, maar wel  heel fris. Ook blijft het heel er lang zitten. Ik krijg ook vaak te horen dat ik zo lekker ruik als ik het geurtje op heb, het is dus een geur die door velen lekker wordt gevonden. En daarnaast ziet het flesje er ook niet verkeerd uit…

Wat is jouw ultieme zomergeurtje?

Untitled

Advertenties

17 gedachtes over “Beauty | Lekkerste geurtjes voor deze lente & zomer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s