Persoonlijk | Grappige plaatjes die iets over mij zeggen

Plaatjes die jou beschrijven, maar dan op een hele schattige manier. Ja, het kan. Een tijdje geleden kwam ik op een bepaalde Tumblr-blog met hele leuke plaatjes die meiden beschrijven in hun dagelijks leven. In deze blogpost laat ik een aantal van deze plaatjes zien die mij echt beschrijven.

I must admit: ik maak ook wel eens selfies. Als mijn haar goed zit en mijn make-up er mooi uitziet, dan open ik altijd wel eventjes de front camera van mijn mobiel om een fotootje te schieten. Negen van de tien keer delete ik deze selfie weer, omdat ik hem dan gewoon echt heel erg lelijk vind, en dan neem ik een nieuwe: selfie cycle.

Netflix is de uitvinding van de eeuw. Zoveel films en series op één plek, geweldig! Aan de andere kant vormt dat ook weer altijd een probleem, want wat moet je nou precies kijken? Film of serie? Liefde of avontuur? Fantasy of komedie? Zoveel keus..

Hoeft verder niet uitgelegd te worden, denk ik? I think of dieting, then i eat pizza. In mijn geval is het geen pizza, omdat ik dat niet heel erg lekker vind, maar er zijn genoeg lekkere plaatsvervangers!

Sometimes the best party is no party!TUMBLR | FACEBOOK | INSTAGRAM

Ik vind het heerlijk om alleen te zijn en om rust om me heen te hebben (rust als in ‘geen mensen die tegen me praten’). Muziekje, theetje, boekje of tijdschriftje, ik vermaak me er wel mee. Natuurlijk vind ik het leuk om met mensen op stap te gaan, maar ik kan me time ook echt heel erg waarderen. (kijk hier de me time tag)

Me, attempting life.
TUMBLR | FACEBOOK | INSTAGRAM 

Soms moet ik iets doen voor school, bijvoorbeeld een project, en dan ben ik uren bezig op de computer om stukjes te typen. Tijdens het typen heb ik geen idee wat ik aan het typen ben en of het überhaupt wel klopt en als ik het later teruglees, snap ik er ook helemaal niks van. Gelukkig pakt het altijd goed uit en krijg ik altijd een goed cijfer terug. Mijn ‘I have no idea what I’m doing’ is dus niet altijd negatief!

♫ Take it slow, take it slow  ♫  Can’t stay awake anymore ♫
TUMBLR | FACEBOOK | INSTAGRAM 

Oké, deze zegt niet echt iets over mij, maar aangezien ik fan ben van Frozen, moest ik deze er tussen zetten. Vooral de tekst die onder het plaatje stond op Tumblr vond ik leuk:

♫ Take it slow, take it slow  ♫  Can’t stay awake anymore ♫

Oh, wat houd ik van Tumblr…

Untitled

Bron: alle plaatjes komen van slothilda.com

Advertenties

16 gedachtes over “Persoonlijk | Grappige plaatjes die iets over mij zeggen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s