Snackspiratie #2 | Combinaties met fruit

Vandaag heb ik weer een snackspiratie-blog voor jullie en deze keer in het thema van fruit. Voor alle snacks heb ik dus één of meerdere soorten fruit gebruikt. De snacks heb ik óf zelf bedacht óf van sites zoals Tumblr en Pinterest gehaald, maar dan zal ik natuurlijk de oorspronkelijke bron erbij zetten. Ik hoop dat jullie hier wat leuke inspiratie uit kunnen halen voor lekkere & gezonde snacks!

Appel-kaneel cracker

Altijd als ik een foodspiration-blog maak, zit er wel minstens één combinatie tussen die mij echt niet lekker leek, maar die uiteindelijk heel lekker bleek te zijn. Bij deze foodspiration-blog was dat deze cracker met appel en kaneel.

Voor deze snack heb maar drie dingen nodig: een appel, een cracker (ik heb een cracker van wasa gebruikt) en een beetje kaneel. De appel snijd je in schijfjes en deze leg je op de cracker. Vervolgens een klein beetje kaneel erover en de snack is al klaar. Lekker, gezond én creatief!

Banaan met havermout

Je hebt nodig: een banaan, pindakaas en een havermoutmix. Je kan natuurlijk ook gewoon normaal havermout gebruiken, maar ik vind het altijd wel lekker om er nog wat andere dingetjes doorheen te hebben, zoals cranberry’s. Snijd de banaan in de lengte door midden en besmeer beide kanten met een laagje pindakaas. Die hier vervolgens de havermoutmix overheen en de snack is al klaar! Heel veel verschillende smaken in één hap, echt heel erg lekker!

Druivencrackertjes

Deze snacks zien er misschien op het eerste gezicht niet zo lekker uit, maar dat zijn ze zeker wel! Je moet natuurlijk wel van blauwe kaas houden, anders kan je dit ideetje gelijk overslaan.

Je hebt een pakje met kleine crackers, rode druiven en blauwe kaas nodig om deze snack te maken. Je belegt de crackers met blauwe kaas en legt hier vervolgens een rode druif, in tweeën gesneden, bovenop: klaar! Het is een hele lekkere smaakcombinatie van zoet met hartig. Klinkt heel raar, maar is heel lekker!

Welke snack ga jij zeker uitproberen?

Untitled

Advertenties

15 gedachtes over “Snackspiratie #2 | Combinaties met fruit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s