Thursday Tag | Common White Girl TAG

En daar liep ik dan met een Starbucks in mijn hand, denkend: Ik moet nog wel even een fotootje maken voor Instagram. Dat was het moment waarop ik deze TAG in mijn hoofd kreeg. Starbucks, Instagram, selfie: ja, ik ben een echte white girl.

Favoriete Starbucks drankje?

In de winter kies ik het liefst voor de caramel macchiato en in de zomer ga ik dan voor de caramel frappuccino. Het liefst zou ik ook een frappuccino in de winter drinken, maar dan vries ik echt helemaal dood.

Hoelang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend?

Op dit gebied ben ik toch niet zo’n common white girl, denk ik. Ik ben namelijk echt heel erg snel klaar in de ochtend. Met mijn make-up ben ik maximaal 10 minuten bezig en dan ga ik ook echt voor de full make-up experience. Als ik gewoon ga voor een standaard look, dat wil zeggen alleen mascara, dan misschien net aan een minuutje.

Hoeveel selfies maak je op een dag?

Als ik make-up op heb maar ik gegarandeerd minimaal één selfie en als ik geen make-up op heb, dat is ongeveer 7 van de 10 keer, dan niet. Het verschilt echt heel erg. Ik vind het leuker om ‘selfies’ te maken met vriendinnen. Daar krijg je altijd zulke leuke foto’s van!

Hoeveel Instagram-followers en -foto’s heb je?

Ik heb op dit moment volgens mij 230 Instagram followers en 10 foto’s. Ik heb laatst besloten om mijn feed te veranderen, dus ik heb al mijn foto’s verwijderd. Mijn Instagram account bestaat al zo’n 3 jaar, dus daar zijn wel heel wat foto’s op langs gekomen. Die zijn alleen dus niet meer terug te vinden.

Zeg je wel eens LOL of OMG hardop?

LOL héél soms, maar OMG regelmatig. Het is een automatisme geworden, dus het is moeilijk om ermee te stoppen.

Draag je kledingstukken vaker dan één keer?

Ja, tuurlijk. Je gooit toch niet een kledingstuk weg nadat je het één keer hebt gedragen? Ik draag alleen niet één kledingstuk twee keer achter elkaar. Er moeten wel altijd wat dagen tussen zitten. Het liefst draag ik ook niet hetzelfde kledingstuk twee keer in één week.

Ben je racistisch?

Nee, absoluut niet.

Instagram, Twitter of Tumblr?

Instagram en Tumblr, mag dat ook? Ik vind Instagram een hele fijne social media om sociale contacten te onderhouden en Tumblr vind ik gewoon super leuk om even op rond te kijken en te rebloggen. Volg je mij al op Instagram en Tumblr?

Wat doe je het grootste deel van je tijd?

Bloggen, leren, YouTube video’s maken en lezen. Soms sporten, maar dat is niet mijn number one prioriteit.

Wie zijn je favoriete YouTubers?

Daar heb ik ooit een keer een blog over geschreven, dus als je dat heel graag wil weten, dan raad ik je aan om hier even een kijkje te nemen.

Hoe vaak doe je je nagels?

Ik denk ongeveer één keer per week. Dan verzorg ik ze, vijl ik ze en lak ik ze soms ook eventjes. Lakken doe ik overigens niet heel erg vaak, want ik vind het drogen altijd zo lang duren.

Ben je een shopaholic?

Jep. Helaas heb ik er het geld niet echt voor, dus kan ik niet wekelijks losgaan in de winkel. Ik spreek daarom ook altijd met mezelf af dat ik maar twee of drie keer per jaar echt een grote inkoop mag doen. Dan spaar ik daar wat geld voor op. In de tussentijd kijk ik niet op webshops en ga ik liever ook niet naar de stad. Dan wordt ik namelijk vaak toch verleid om iets te kopen..

Hoe vaak heb je de film Mean Girls gezien?

Ontelbaar vaak. Ik kan de film ondertussen echt meepraten! YOU CAN’T SIT WITH US!

Heb je veel kleding?

Wat verstaat men precies onder veel? Één kast? twee kasten? Ik heb 2,5 kasten met kleding. Maak daar zelf maar wat van.

Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet?

Hehehe -guilty-

Draag je elke dag make-up?

Nee. Vaak heb ik geen zin om mijn make-up er ’s avonds weer af te halen, dus dan doe ik het gewoon niet op. Ik heb vaak van die fases dat ik make-up echt totale onzin vind en dat ik het echt niet nodig vind en soms heb ik echte I ♥ MAKEUP dagen.

Hoe stijl je meestal je haar?

Ik stijl het niet. Ik was mijn haar en laat het dan gewoon lekker opdrogen of ik föhn het.

Zie je er altijd presentable uit?

Hahaha, wat een grap! Nee, echt niet. Je moet niet op een zaterdagmiddag als ik niet hoef te werken langs mijn huis komen, want dan heb je een kans van 98% dat ik niet gedoucht heb, in mijn onesie loop en vet haar heb. Nope, dat wil je niet zien.

Vind jij jezelf een echte white girl?

Untitled

Advertenties

20 gedachtes over “Thursday Tag | Common White Girl TAG

    1. Precies! In het begin is het nog even slikken, dat had ik ten minste. Toen dacht ik telkens: misschien tóch wel een beetje mascara. Maar als je een paar keer zonder make-up de deur uit bent geweest, dan maakt het echt helemaal niks meer uit. En het scheelt ook weer een paar minuten ’s ochtends met opdoen en ’s avonds met afhalen..

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s