Lifestyle | Roomspiration #1

Als er iets is waar ik van kan genieten, dan is het wel inspiratiefoto’s bekijken op Tumblr en Pinterest. Ik vind het altijd heel erg leuk om ideetjes op te doen voor mijn kamer en voor wanneer ik uit huis ga. Vandaag deel ik een aantal ideetjes met jullie die ik echt heel graag in mijn kamer zou willen hebben.

Het eerste wat ik echt een must-have vind voor in een kamer zijn lichtjes. Lichtjes maken alles altijd heel erg gezellig en geven je kamer echt een cozy gevoel. Het ideetje wat je hieronder ziet met die vlag vind ik ook erg creatief, want een schuine wand is vaak moeilijk om te versieren.

En hieronder nog een sfeerfoto met lichtjes. Ik vind het er echt zo gezellig uitzien!

Dan foto’s. Een kamer moet foto’s hebben. OkΓ©, zo’n volle muur als op de kamer hieronder is misschien niet helemaal nodig, maarΒ wat foto’s vind ik wel belangrijk. Ik vind het leuk om ’s ochtends wakker te worden en gewoon even te kunnen kijken naar foto’s, herinneringen op te halen en lekker te kunnen genieten van de gezelligheid die foto’s uitstralen.

Details vind ik ook erg belangrijk. Kaarsje hier, schilderijtje daar, een spiegel in de hoek. Kleine dingetjes kunnen je kamer zoveel meer diepgang en (komt ‘ie weer:) gezelligheid geven. Ik ben vooral fan van geurkaarsen. Die versieren je kamer niet alleen, maar laten je kamer ook nog eens lekker ruiken!

Op de foto hieronder zie je een voorbeeld van een kledingkast die ik echt graag zou willen hebben. Gewoon lekker simpel, maar het ziet er echt fantastisch uit! Het probleem is alleen dat je altijd je kleding op kleur moet hangen en alles altijd netjes moet houden, omdat het anders heel erg rommelig oogt. Maar toch, voor zo’n sfeerfoto ziet het er echt heel mooi en classy uit!

Wat vind jij echt belangrijk voor in een (slaap)kamer?

Untitled

Bron foto’s: Tumblr & Pinterest

Advertenties

20 gedachtes over “Lifestyle | Roomspiration #1

  1. Ik vind het altijd belangrijk dat een kamer warmte en gezelligheid uitstraalt. Ik zou bijvoorbeeld nooit in een kamer met alleen zwart en wit kunnen slapen. Helemaal niet gezellig.. Leuk artikel!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s