Stel je vraag ♥

Ik ben van plan om binnenkort een keertje een Q&A (Question & Answer) te gaan opnemen, dus als jij een vraag hebt of een uitdaging hebt, laat deze dan vooral achter bij de reacties op deze post! Ik sta open voor gekke vragen, serieuze vragen en advies-vragende vragen 🙂

Untitled

Advertenties

14 gedachtes over “Stel je vraag ♥

  1. Als je voor de rest van je leven kleurenblind zou worden, maar één kleur kunt kiezen die je nog zou blijven zien. Welke zou je kiezen? (Ik heb rood gekozen, puur praktische redenen: het duidt gevaarte aan en is dus best belangrijk om te zien! Haha)

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s