Review | Nails inc. UK Gel Effect – Nude

Moeders met een abonnement op de StyleTone box: you’ve got to love them! In deze box zat afgelopen keer deze nude-kleurige nagellak van Nails inc. UK en nu leek het mij leuk om een keertje een review te maken. Ik kan je alvast vertellen: deze nagellak voldoet aan alle verwachtingen!

Allereerst natuurlijk het uiterlijk. Ik vind het flesje er echt heel erg mooi, chic en vooral duur uitzien. Ik vind het leuk dat de dop van het flesje past bij de kleur nagellak: erg creatief.

En dan gaan we door naar het echt werk: het lakken van de nagels. Ik ben nooit een held in het lakken van nagels, maar bij deze nagellak heb ik nergens moeite mee. De nagellak loopt niet uit op de nagels en er vormden zich ook geen rare strepen, zoals ik vaak heb. Ook is het kwastje redelijk dik, waardoor het aanbrengen extra makkelijk is.

Het resultaat vind ik echt heel erg mooi. Geen strepen, glad en de nagellak glimt echt heel mooi. Daarnaast droogt de nagellak ook snel. Binnen een aantal minuten kan je weer alles doen, zonder dat de nagellak aangetast wordt.

De nagellak kost €19,00 en is te koop op de site van Nails Inc. UK. Ik vind de nagellak redelijk prijzig, maar je krijgt wel echt waar voor je geld. Ik ben zeker van plan om een keertje nagellak-inkopen te doen bij Nails inc. UK!

TOEVOEGING – 5 DAGEN LATER

Na ongeveer vijf dagen zit de nagellak er nog vrij goed op:

Er zit een aantal kleine deukjes in en aan de uiteindes zijn soms kleine stukjes afgebroken, maar over het algemeen zit de nagellak er nog goed op en zie je de kwalen alleen als je echt heel goed kijkt. Ik had geen top coat of base coat gebruikt, dus de nagellak zelf blijft echt lang zitten.

Wat is jouw favoriete kleur nagellak?

Untitled

Advertenties

15 gedachtes over “Review | Nails inc. UK Gel Effect – Nude

    1. Dat is inderdaad een minpuntje. Ik ga zelf liever ook voor de goedkopere nagellakjes, want die zijn ook prima. Deze nagellak blijft echter wel heel lang zitten. Ik heb nog een stukje toegevoegd aan de post met een foto van hoe het er nu – 5 dagen later – uitziet. 🙂

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s