My day in pictures #6

Zondag 15/03/2015

Lekker zondagochtend ontbijt: een broodje met hagelslag en een cracker met pindakaas. En natuurlijk thee, want thee is bae.

Na het ontbijt wilde ik eventjes mijn nagels verzorgen, want die zagen er echt niet uit. In de loop der jaren hebben mijn moeder en ik een hele collectie met Koh’s nagelverzorgingsproducten opgebouwd en hiermee verzorgen wij altijd onze nagels.

En toen zagen ze er weer representatief uit 🙂

En omdat ik vandaag nergens heen hoefte te gaan had ik mijn zachte en warme bijen onesie aangedaan. I love it ♥

Toen moest ik aan mijn huiswerk beginnen. Ik had voor dit weekend veel op de planning staan, dus ik kon maar beter snel beginnen. Ik begon met aardrijkskunde.

Afgelopen maanden heb ik zoveel samenvattingen gemaakt, dat ik gewoon dit hele blok in ongeveer 2 maanden heb opgeschreven. Wow!

Lunch-time! Een lekkere tosti met wat komkommer en natuurlijk een beetje ketchup. Hebben jullie wel eens een tosti met pesto gegeten? Dat is echt zó lekker!

Nu was scheikunde aan de beurt. Scheikunde kan ik soms echt nog heel erg moeilijk vinden, maar gelukkig is er dit YouTubekanaal genaamd ‘scheikundelessen’. Dit kanaal is van een leraar die wekelijks filmpjes plaats en daarin scheikundestof uitlegt. Held!

Thee & moi zijn onafscheidelijk.

Als tussendoortje had ik dit pakje met tucjes. Tucjes had ik echt een hele tijd niet meer gegeten, maar laatst was ik in de winkel en had ik er zoveel zin in dat ik een pakje had gekocht. Dit is de variatie met kruiden.

Mijn to-do lijstje voor dit weekend was bijna af.. Alleen nog wiskunde.

Wiskunde ging ik niet op mijn kamer maken, maar in de huiskamer. Ik had namelijk echt wat behoefte aan sociaal contact en mijn ouders zaten beneden.

Toen ik (eindelijk) klaar was ben ik wat foto’s gaan maken voor blogs. Volgende week komt er een blog online over mijn notitieboekjes-collectie.

Na het eten ben ik blogs gaan schrijven. Het is natuurlijk bijna toetsweek, dus ik besloot om alle blogs die deze week en volgende week wilde plaatsen  alvast te schrijven en in te plannen, zodat ik me volledig kan richten op de toetsen. Komende week zal ik dus ook niet veel reageren op andere blogs, want ik zal voornamelijk achter de boeken zitten.

En toen kon ik lekker mijn bed in. Ik heb laatst van die cotton balls lichtjes gekocht en die heb ik boven mijn bed gehangen. Ik vind het er echt heel leuk en sfeervol uitzien en ik ben er echt heel erg blij mee.

Wat heb jij dit weekend allemaal gedaan?

Untitled

Advertenties

20 gedachtes over “My day in pictures #6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s