The Versatile Blogger Award ♥

Ik ben weer genomineerd voor een award en deze keer is het de Versatile Blogger Award. Deze award staat in het teken van het leren kennen van andere bloggers, je lezers jou laten leren kennen, nieuwe blogs ontdekken en beter bekend raken in de blogsfeer. Deze award heeft drie stappen/regels:

1. Bedank degene die je heeft genomineerd.

2. Vertel je lezers zeven feitjes over jezelf.

3. Nomineer een aantal blogs die jij de laatste tijd hebt ontdekt en volgt.

Hier komt ‘ie:

1. Bedank degene die je heeft genomineerd.

Ik ben genomineerd door Kayleigh. Bedankt voor het nomineren! Ik vind dit soort awards altijd heel leuk om te lezen & te schrijven en door deze awards kom je meer te weten over andere bloggers. Ik vind het echt tof om deel uit te maken van zo’n leuk initiatief! Dus bedankt, Kayleigh, dat je aan mij dacht bij het nomineren!

2. Vertel je lezers zeven feitjes over jezelf.

– Ik ben verslaafd aan thee en dan vooral de winterthee van de Albert Heijn. Nog even een paar doosjes inslaan voor de lente begint, dus!

– Ik heb ontzettend veel notitieboekjes. Elk notitieboekje gebruik ik weer voor iets anders. Ééntje voor uitgaven & inkomsten, ééntje voor lijstjes, ééntje voor mijn blog.. Ik kan niet genoeg notitieboekjes hebben!

– In mijn vrije tijd kijk ik heel erg veel video’s op YouTube. Ik kijk vooral Engelse en Amerikaanse YouTubers. Als je wil weten welke YouTubers ik onder andere volg, klik dan even hier.

– Ik maak zelf ook video’s op YouTube. Ben je al op mijn kanaal geabonneerd?

– Ik heb een Canon EOS 700D en ik ben echt verliefd op deze camera. Het is mijn baby #liefde

– Ik houd van uilen. Ik heb er echt een hele verzameling van en ik word er gewoon heel erg blij van. Oorbellen, kettingen, portemonnees; alles uiltjes.

– Ik heb geen lievelingseten. Natuurlijk zijn er gerechten die ik lekkerder vind dan andere gerechten, maar ik zou echt niet kunnen kiezen. Salades, pannenkoeken, sushi, spaghetti, fruitsalade, patatjes, tosti’s, groenteschotel; allemaal veel te lekker om tussen te kunnen kiezen.

3. Nomineer een aantal blogs die jij de laatste tijd hebt ontdekt en volgt.

Ik denk dat alle andere blogs die ik volg tegen deze tijd wel zijn genomineerd, dus ik nomineer er lekker maar ééntje. Ik nomineer Jolien (Punt aan.). Ze is nog maar net begonnen met bloggen, maar als ik jullie was zou ik zeker even een kijkje nemen op haar blog en haar volgen!

Untitled

Advertenties

16 gedachtes over “The Versatile Blogger Award ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s