Inspiratie | Mijn favoriete Instagram accounts

Als ik de rest van mijn leven nog maar één social media zou mogen gebruiken, dan zou ik in no time voor Instagram kiezen. Foto’s kijken vind ik echt heel erg leuk om te doen en waar vind je nu een betere plek om foto’s te bekijken dan op Instagram? Juist, nergens! De laatste tijd heb ik weer wat leuke accounts ontdekt op Instagram en deze wil ik door middel van deze post met jullie delen. Je gaat naar het Instagramaccount door op de naam te klikken.

@charlotofstyle

Een beetje outfitinspiratie gemengd met leuke en mooie sfeerfoto’s: perfect.

@vickyheiler

Sfeerfoto’s zijn echt mijn favoriete en op dit Instagramaccount vind je deze foto’s heel vaak!

@aspynovard

Aspyn Ovard kende ik al via haar kanaal op YouTube, maar ik wist tot kort geleden niet dat ze Instagram had. Toen ik op haar Instagram account kwam, werd ik gelijk verliefd op haar foto’s. Twee woorden: feed goals.

@booksandteacups

Hele simpele foto’s, maar toch heel erg mooi om te zien.

@healthforhappy

Vaak weet ik niet wat ik moet eten, dus foodspiration accounts zijn voor mij echt een uitvinding. Dit account heeft mooie foto’s en leuke food-ideetjes.

Wat is jouw favoriete Instagram account?

Volg je mij al op Instagram?

Untitled

Advertenties

15 gedachtes over “Inspiratie | Mijn favoriete Instagram accounts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s