Liebster Award ♥

Door de blogger van https://creabealounge.wordpress.com ben ik getagt voor de Liebster Award. Dit is een award die rondgaat bij (vaak beginnende) bloggers, om zo de bloggers zelf en de blogs beter te leren kennen. Voor deze tag moet ik zelf 11 vragen beantwoorden, zelf 11 vragen bedenken en mensen taggen om deze vragen te beantwoorden. Lees snel verder voor de vragen & antwoorden. Ik heb Marlijn van https://marlynnn.wordpress.com/ en Ayomi van https://myblogographic.wordpress.com/ getagt.

Wat is je allergrootste passie?

Ik heb niet echt één bepaalde passie, maar meerdere. Zo vind ik het echt ontzettend leuk om te schrijven (vandaar ook dat ik mijn blog ben gestart), ik vind het heel erg leuk om filmpjes te maken en te bewerken, ik vind het leuk om foto’s te maken en ik kan ook erg genieten van creatief bezig zijn, zoals plakboeken maken. Ik ben niet heel erg goed in het zogenaamde ‘knutselen’, maar ik vind het toch leuk. Niet echt één bepaalde passie dus. Maar als ik echt één passie moest kiezen, zou het toch schrijven zijn.

Als je een dier zou zijn, welke zou je dan willen zijn?

Ik zou wel graag een vogel willen zijn, want vliegen lijkt mij zó gaaf! Gewoon even wegvliegen als je geen zin meer hebt in deze omgeving, nieuwe plekken ontdekken, gewoon eventjes naar Londen of Parijs vliegen. Ja, dat zie ik wel zitten.

Ben jij een ochtendmens of heb je last van een ochtendhumeur?

Ik heb echt nooit last van een ochtendhumeur. Soms kan ik wel eens wakker worden met een gedachte als: ‘nee, vandaag heb ik echt geen zin’, maar meestal kan ik me daar wel snel overheen zetten. Ochtenden vind ik meestal erg fijn. Ze zijn rustig, en het gevoel om de hele dag nog voor je te hebben vind ik ook altijd een heel chill gevoel.

Wat voor soort genre muziek spreekt jou aan?

Ik zou graag iets alternatiefs zeggen, maar stiekem vind ik gewoon de pop-muziek en R&B leuk. Beyoncé, Katy Perry, Ed Sheeran: I love it.

In welk land zou je graag willen wonen?

Als het om de taal gaat: Frankrijk of Spanje. Als het om de levensstijl gaat: Verenigde Staten of Canada. Als het om de omgeving en het landschap gaat: Zuid-Afrika. Ik kan echt niet kiezen. Kan ik mezelf niet gewoon opsplitsen in 7 delen? Dan kan er ook nog één deeltje achterblijven bij mijn ouders in Nederland..

Als je je voornaam mocht veranderen, wat zou je dan kiezen?

Mijn officiële voornaam is Anne-Claire, maar zelf gebruik ik gewoon Claire. Als ik mijn voornaam zou mogen veranderen op mijn paspoort, zou ik dus Anne-Claire veranderen in gewoon Claire. Veel simpeler en dan hoef ik ook niet bij elk telefoongesprek mijn naam te spellen. En daarnaast scheelt het ook weer een paar seconden als ik mijn naam moet opschrijven.

Wat is jouw lievelingsattractie? 

De Extreme op de kermis. Ik word er altijd hartstikke misselijk van, maar ik vind het zó leuk! De eerste keer van elk jaar dat de kermis in de stad is, vind ik het altijd nog een beetje eng, maar na het eerste ritje ga ik er zo nóg een keertje in.

Wat is jouw ideale avondje uit?

Het eind van de middag beginnen met een borrel, vervolgens een hapje eten en de avond eindigen bij de film of in een gezellig barretje. Dan moet ik er wel bij zeggen dat ik niet zo heel erg van het uitgaan ben, en dan bedoel ik het dans-drink-dronken thuis om 4 uur uitgaan. Gewoon een gezellig drankje met vrienden en niet al te laat thuis vind ik prima. Het is niet dat ik het erg vind om heel laat thuis te komen, maar als ik tot heel laat opblijf, word ik gegarandeerd ziek. Echt heel vervelend.

Wat is jouw type jongen of meisje?

Ik heb niet echt een type. Gewoon iemand waar je een leuk gesprek mee kan houden. Ook vind ik het belangrijk dat iemand humor moet hebben, want er moet natuurlijk wel wat te lachen vallen!

Wat doe je het liefst op je zondag?

Slapen, bij mijn opa en oma op bezoek gaan, iets sportiefs en vooral gewoon tijd doorbrengen met mijn ouders (en mijn broer als hij niet in Amsterdam is.)

Wat is het stomste wat je ooit gedaan hebt?

Ik heb twee hele stomme dingen gedaan die ik me echt goed kan herinneren. Één: toen ik twee jaar oud was heb ik mijn hand op de kookplaat gelegd. Een tweedegraads verbranding en heel veel pijn. Twee: toen ik ongeveer 7 jaar was, was ik verslaafd aan het spel Habbo Hotel. Hierbij kon je credits kopen en één keer heb ik voor in de €100,- aan credits gekocht met de huistelefoon. Mijn ouders waren niet zo blij..

Dit waren mijn antwoorden. Nu is de beurt aan Marlijn (www.marlynnn.wordpress.com/) en Ayomi (www.myblogographic.wordpress.com/). Jullie moeten/mogen de volgende vragen beantwoorden:

1. Waar zou je nog een keertje heen willen op vakantie?

2. Wat zou er op nummer één staan van je Bucket List?

3. Wat vind je het leukste aan bloggen?

4. Wat zit er standaard in jouw tas?

5. Waar kan je écht van genieten?

6. Waarom ben je begonnen met bloggen?

7. Hoe zie je jezelf over 10 jaar?

8. Lees je veel blogs van andere bloggers? Zo ja, welke zijn je favorieten?

9. Wat doe je, naast bloggen, in je vrije tijd?

10. Wat wilde je vroeger altijd worden?

11. Wat is jouw stopwoordje?

Veel plezier met het beantwoorden van de vragen!

Untitled

Advertenties

11 gedachtes over “Liebster Award ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s