My day in pictures #4

Donderdag 26/02/2015

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een plog heb geplaatst, dus ik vond het wel weer eens tijd worden. Ik heb deze week lekker vakantie (gehad), dus ik heb, naast heel veel leren, ook nog wat kunnen relaxen. In deze plog laat ik jullie weer zien wat ik gedaan heb, dus lees snel verder!

De dag begon ik goed met een ontbijtje op bed. Ik had een broodje met salami, een broodje met pindakaas en daarnaast nog een flinke mok met thee, maar die staat niet op de foto. Vroeger vond ik pindakaas nooit lekker, maar de laatste tijd doe ik het steeds vaker op mijn brood.

Toen was het helaas tijd om aan school te werken. Over een paar weken heb ik een SE-week, dus daar heb ik een planning voor gemaakt. Op deze foto zie je ook precies wat ik allemaal moet leren voor het examen scheikunde: zo veel!

Toen kwam papa mij heel lief wat koffie en een koekje brengen, omdat hij vond dat ik zo goed bezig was. Lieeef! Dankje pap ♥

De planning was gemaakt, dus nu moest ik hem natuurlijk ook gelijk gaan opvolgen. Vak één: scheikunde. Scheikunde vind ik een leuk vak, maar het is wel erg uitdagend. Gelukkig snap ik tot nu toe alles redelijk goed.

Lunch-tijd! Een broodje met avocado (geprakt tot een soort van spread) en een beetje peper. Avocado heb ik eigenlijk pas sinds een korte tijd ontdekt, maar ik ben er echt heel erg fan van.

’s Middags had ik met een vriendin afgesproken in de stad om aan ons profielwerkstuk te werken, maar voor ik naar de stad liep moest ik eerst nog eventjes een brief op de post doen.

We hadden afgesproken bij de Coffee United en daar hebben we goed kunnen werken aan ons werkstuk. Volgende week is de presentatie en daarna zijn we er helemaal vanaf. Nog éventjes doorzetten dus.

Toen ik weer thuis kwam bedacht ik me dat ik de allernieuwste Pretty Little Liars aflevering nog niet had gezien, dus die heb ik gekeken. Nog maar een paar weken en dan wordt ‘A’ bekend gemaakt. Ben ik de enige die hier echt niet op kan wachten? So excited!

’s Avonds kwam een vriendin van mij langs om ‘Wie is de mol?’ te kijken. Dit seizoen is het eerste seizoen dat ik helemaal heb gevolgd en ik vind het echt zó leuk! Aan het eind van de aflevering werd er geen winnaar of verliezer bekend gemaakt, dus wij kwamen samen tot de conclusie dat ze gewoon alle drie de mol zijn. Drie mollen, dat zou pas lachen zijn..

Kijken jullie ook ‘Wie is de mol?’ en wie denken jullie dat de mol is?

Volg je mij al op bloglovin’ en YouTube?

Untitled

Advertenties

22 gedachtes over “My day in pictures #4

 1. Leuke Plog! Ik heb wel eens advocado gegeten, waarvan ik dacht dat het een lekkere sappige fruitstuk zou zijn, is het super droog!! Ik zou niet weten hoe je zoiets klaar moet maken, heb wel eens gehoord dat als je het uberhaupt wilt eten dat je er echt wel zout en/of peper op moet doen om er ook smaak aan toe te brengen?

  Like

  1. Het smaakt een beetje nootig, vind ik altijd. Je kan het het beste combineren met bijvoorbeeld hummus of tomaatjes. Dan proef je de avocado gewoon nog, maar niet overheersend. Vroeger vond ik het nooit lekker, maar sinds een aantal maanden kan ik echt niet meer zonder 🙂

   Like

 2. Ik volg nu al een aantal jaren WIDM en ik raad nooit wie het is, zo frustrerend! Ik denk dat Rik de mol is, maar aangezien ik het áltijd fout heb, ga ik twijfelen haha.

  Like

   1. Ja ik verdenk Margriet totáál niet, dus ik zou t schokkend vinden als zij het is! Ik kijk wel uit naar de laatste afl. Altijd zo leuk om te zien hoe ze het hele seizoen hebben lopen mollen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s