Unboxing | Beautybox Februari 2015

Afgelopen week kreeg ik de Beautybox binnen. Deze februari editie zat weer vol met leuke beautyspulletjes en ik wil de inhoud graag met jullie delen.

Rituals | Sakura Spring Douche Olie | Full size / €8,50

Dit zegt de Beautybox over dit product: Het is weer Rituals-tijd, met deze maand één van onze abolute favorieten! Geniet van de bijzondere geursensatie van organische Rijstmelk en oosterse Kersenbloesem. De verzorgende doucheolie verandert in zijdezacht schuim en laat je huid heerlijk zacht aanvoelen.

Dit zeg ik over dit product: Rituals is altijd al één van mijn favoriete merken geweest als het komt op verzorgingsproducten. De producten van Rituals ruiken eigenlijk altijd lekker en ik heb het idee dat ze altijd ook écht werken. Deze olie kende ik al en ik ben er heel erg tevreden over. Deze olie maakt je huid echt heel zacht.

Toni & Guy | Extreme Hold Hairspray | 250 ml / €11,99

Dit zegt de Beautybox over dit product: Dat wij helemaal gek zijn van de producten van Toni & Guy is natuurlijk geen geheim. De producten beloven wat ze doen, en het assortiment van het Britse haarmerk is enorm. Daarom deze maand voor iedereen één van de bestsellers, namelijk de firm hold hairspray. Een ideaal formaat voor in elke tas, voor de nodige touch-ups tijdens dat avondje uit. Enoy!

Dit zeg ik over dit product: Voor goede haarproducten moet je echt bij Toni & Guy zijn. Meestal vind ik haarspray nogal vies ruiken, maar de haarspray van Toni & Guy ruikt eigenlijk altijd lekker en niet heel sterk. De haarspray werkt ook heel goed en zorgt ervoor dat je haar ook echt lang goed blijft zitten.

ZIAJA | Goat’s Milk Nightcream | Full size / €6,99

Dit zegt de Beautybox over dit product: Wist je dat je huid zicht ’s nachts het beste hersteld? De Goat’s Milk nachtcrème is de meest verkochte, en daarom het meest populaire product van het nieuwe huidverzorgingsmerk Ziaja. Omdat de pH waarde van geitenmelk bijna gelijk is aan de pH waarde van onze huid, wordt de crème goed door de huid opgenomen en kan de crème in de diepere huidlagen komen om zo de huid goed te hydrateren en de huid strakker te maken. De goat’s milk heeft een milde crémige geur.

Dit zeg ik over dit product: Ik was nog helemaal niet bekend met dit merk, maar het voldoet aan al mijn verwachtingen. Mijn huid is echt heel erg zacht en de crème trekt ook goed en snel in. Ook heeft de crème een fijne en zachte geur. Ik ben echt heel tevreden over deze crème.

Ziaja | Haarmasker 

Dit zegt de Beautybox over dit product: Dit product zat in de doos als extra en heeft dus geen beschrijving.

Dit zeg ik over dit product: Het masker zorgt voor zacht haar en geeft een mooie glans. Ook ruikt het masker erg lekker. Ik zou het zeker nog een keertje kopen.

Anatomicals | Hand & Lip Duo | Full size / €5,95

Dit zegt de Beautybox over dit product: We love Aloe Vera en het heerlijke Britse cosmeticamerk Anatomicals. Daarom speciaal in deze box één van de bestsellers van het Britse merk, om de laatste weken van de winter te overleven. Dit product is zowel optimaal voedend voor de lippen als de handen en zorgt  dat jouw huid barstjes- en kloofvrij blijft, door de zachte werking van de Aloe Vera plant.

Dit zeg ik over dit product: Allereerst vind ik het product echt ontzettend lekker ruiken.. Het heeft een hele frisse en zomerse geur. Deze hand en lip duo is heel handig, omdat het dus twee in één is. Vooral in de winter, als je handen en lippen vaak wat droger kunnen zijn, is dit idee heel handig. Het product voelt fijn aan op de lippen én op de handen en maakt beiden heel zacht.

Lipsi Cosmetics | Aphrodite Powder Combat Grease | 20 ml / €20,00

Dit zegt de Beautybox over dit product: New kid on the block! Lipsi Cosmetics dankt zijn naam aan het Griekse eiland Lipsi, en de natuurlijke make-up lijk, waar deze absorberende poeder de bestseller van is, is een absolute hit in Amerika. De poeder absorbeert al het overtollige talg, waardoor de huid straalt, met een matte afwerking. De poeder is geschikt voor alle huidtypen en doet het fantastisch als poeder-basis, of als afwerking van de make-up look. Onze nieuwe favoriet!

Dit zeg ik over dit product: Deze poeder heb ik gebruikt al een basis voor mijn lippenstift en als afwerking. Ik merkte gelijk dat de lippenstift er heel erg mooi op zat en dat deze heel lang bleef zitten. Als je de poeder gebruikt als afwerking ontstaan er een mooie matte lippenstift-kleur die lang blijft zitten.

Algemene gedachte over deze box:

Ik vind deze box echt heel erg leuk. Er zaten veel producten in van merken die ik niet kende, maar nu ik met deze merken kennis heb gemaakt, ben ik er heel tevreden over en heb ik er een paar nieuwe merken bij. Ik ben vooral heel erg blij met de nachtcrème van Ziaja.

Heb jij ook een abonnement op de beautybox?

Volg je mij trouwens al op Bloglovin’ en YouTube?

Untitled

Advertenties

15 gedachtes over “Unboxing | Beautybox Februari 2015

  1. Ik had nog nooit gehoord van een beautybox, maar nu ik zie hoe veel fijne producten erin zitten moet ik die gewoon bestellen. Zo breid je niet alleen je cosmetica collectie uit, maar maak je ook nog eens kennis met een aantal nieuwe merken en ingrediënten. Wat een leuk idee is dit!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s