Media | Mijn 5 favoriete YouTube-kanalen

YouTube is één van mijn favoriete bezigheden. Filmpjes, muziek, tutorials, weetjes: je kan er letterlijk alles vinden. Toch zijn er voor mij een paar kanalen die boven alle andere kanalen uitsteken en waarvan ik de filmpjes zo langzamerhand uit mijn hoofd ken. Benieuwd welke kanalen dat zijn? Lees dan snel verder!

Shay Mitchell

Nog niet zo lang geleden begon Shay Mitchell, ook wel bekend als Emily uit Pretty Little Liars, een kanaal op YouTube en ik volg haar al sinds haar eerste video. Shay’s video’s zijn ontzettend professioneel (ze edit ze volgens mij ook niet helemaal zelf) en de onderwerpen waar zij video’s over maakt zijn altijd leuk. Ze maakt onder andere video’s over beauty en reizen: echt onwijs leuk!

Zoella

Zoella (echte naam: Zoe Sugg) is na Bethany Mota volgens mij de bekendste beauty-guru op YouTube. Na het zien van een filmpje van haar in de zomer van vorig jaar ben ik ontzettend fan geworden van haar video’s. Zoe komt op mij heel nuchter en down-to-earth over en dat vind ik altijd heel leuk en prettig om naar te kijken. Daarnaast zijn zij en haar vriendje Alfie, die ook een kanaal heeft, echt ontzettend lief & leuk samen en heeft ze echt een super lief hondje: Nala.

Meghan Rienks

Meghan is echt één van de grappigste YouTubers die ik ken. Ik begon met het bekijken van haar vlogs en later ben ik ook haar andere video’s gaan bekijken. Meghan begon als beauty-guru, maar heeft laatst opgebiecht dat ze liever een andere kant op wil gaan met haar YouTube-kanaal. Wat ze precies wil gaan doen, weet ik nog niet, maar ik kijk er zeker naar uit!

Cambria Joy

Wat ik zo leuk vind aan deze YouTuber is dat ze gewoon heel normaal overkomt. Bij de meeste YouTubers die redelijk wat bekendheid hebben wordt het vaak zo eentonig en gaat het alleen maar over make-up, maar bij Cambria is dat helemaal niet zo. Ze maakt video’s die heel fijn zijn om te bekijken en haar editing skills zijn echt ontzettend goed!

Jacksgap

Oké, als we het dan hebben over editing skills, dan loopt Jack van Jacksgap toch wel weg met de eerste prijs. Jack begon zijn YouTube-kanaal tijdens zijn tussenjaar met alledaagse en grappige filmpjes met zijn (tweeling)broer Finn. Nu, een aantal jaren later, is het kanaal een wat serieuzere kant op gegaan en plaatsen zij regelmatig video’s die iets weg hebben van professionele films en documentaires. De video’s van Jacksgap zitten vol motivatie en zijn ontzettend inspirerend om te bekijken, zeker doen dus! (en daarnaast zien Jack en Finn er ook niet verkeerd uit…)

Wat is jouw favoriete YouTube-kanaal?

Neem ook eens een kijkje op mijn YouTube-kanaal en vergeet niet te abonneren 🙂

Liefs, Claire

Advertenties

18 gedachtes over “Media | Mijn 5 favoriete YouTube-kanalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s