Fashion | Mijn 5 leukste mutsen

Één van de redenen dat ik de winter zo leuk vindt, is het feit dat je weer mutsen kan dragen. Ik ben gek op mutsen en oorwarmers en ik moet me vaak inhouden om niet elke keer als ik in een leuke winkel ben een nieuwe muts te kopen. Voor deze blog heb ik de 5 leukste mutsen die ik heb op de foto gezet. Welke muts vind jij het leukst?

Oké, dit is dan eigenlijk geen muts, maar deze vind ik leuk om te dragen als ik geen muts op doe. Het zijn oorwarmers en ik heb ze gekocht bij de Primark. Deze oorwarmers hebben ook nog bijpassende handschoenen: zo schattig!

Deze muts komt bij de H&M vandaan en ik heb hem al een tijdje in mijn bezit. Ik vind de muts echt heel erg leuk, doordat deze een soort van gebreid patroontje heeft. Ondanks dat er redelijk wat gaten in de muts zitten, is deze wel heel warm.

Beertjes op een muts, één woord: ja. Deze muts kocht ik bij de Primark en komt (net zoals de oorwarmers) met bijpassende handschoenen. De muts is echt ontzettend zacht en warm. Ik krijg vaak complimenten en leuke opmerkingen als ik de muts op heb. Iedereen vindt hem zo schattig!

Deze muts zat afgelopen Kerst in mijn kerstpakket. Ik werk namelijk bij één van de Doppio Espresso vestigingen. Ik vind de oorflappen bij deze muts heel fijn, want daardoor blijven ook je oren goed warm. De binnenkant is van fleece gemaakt, dus deze is super zacht. Een hele fijne muts!

En de laatste muts heb ik ook gekregen. Mijn opa en oma namen hem mee van hun vakantie naar Scandinavië en ik ben heel blij dat ze dit hebben gedaan! De muts heeft, net zoals de vorige, een binnenkant van fleece. Ook is de muts heel dik, waardoor alles goed warm blijft. De bollen die aan de muts hangen zijn gewoon heel grappig om mee te spelen. En ook op deze muts staat een schattig beertje.

Liefs, Claire

Advertenties

8 gedachtes over “Fashion | Mijn 5 leukste mutsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s