My day in pictures #3

Woensdag 11/02/2015

Vandaag was weer een normale schooldag, maar vanmorgen kreeg ik heel veel zin om te gaan ploggen. Lees snel verder om te zien wat ik vandaag heb gedaan.

Vanmorgen begon ik de dag met een broodje hagelslag en een cracker met kaas. Ook had ik er een kopje thee bij, want ik ben echt een thee-verslaafde!

Ik had vandaag een toets, dus voor ik naar school ging had ik nog snel eventjes de stof doorgenomen. De toets is uiteindelijk goed gegaan, dus dat is denk ik wel een mooi cijfer geworden.

Dit had ik trouwens vandaag aan: een jurkje van Forever21 met daarover een vestje van de H&M: mijn twee favoriete winkels. Altijd als ik in Amsterdam ben moet ik van mezelf eventjes langs de Forever21 lopen.

En toen was het tijd om naar school te gaan. Deze schoenen komen bij de Primark vandaan. Eigenlijk zijn ze van mijn moeder, maar ik heb ze een beetje gestolen…

Toen ik thuis kwam ging ik eerst lunchen met *die maal raden*: een tosti! Net zoals thee ben ik verslaafd aan tosti’s. Deze keer had ik iets anders uitgeprobeerd: een tosti met kaas enย kalkoenfilet. En het was echt heel lekker!

Ik moest vanavond alleen eten, dus ik moest nog eventjes snel naar de Alberth Heijn toe om boodschappen te doen. Ik moest ook wc-papier meenemen, dus de tas was uiteindelijk een beetje (te) zwaar…

Toen ging ik snel eventjes scheikunde maken. Dit moest eigenlijk vandaag al af zijn, maar ik was het een beetje vergeten.. Kan gebeuren, toch?

Tijdens het huiswerk maken had ik lekker wat limonade gemaakt, want daar had ik echt opeens heel veel zin in. Dit is aardbeien limonade. Niet mijn favoriet, maar wel lekker. Mijn favoriet is framboos.

Na ongeveer 2 uur was ik klaar met al mijn huiswerk en kon ik iets voor mezelf doen. Ik heb Pretty Little Liars gekeken: de beste serie ooit! Ik vind het altijd heel erg spannend!

En natuurlijk wilde ik eventjes lekker makkelijke en warme kleding aan. Ik had dus weer mijn aardbeien-onesie die ik bij de Primark heb gekocht uit de kast gehaald.

Als avondeten had ik een lekkere griekse salade gemaakt met feta, olijven, komkommer, cherrytomaten, sla, nootjes en nog wat olijfolie en oregano: zeker een aanrader!

Wat heb jij allemaal gedaan vandaag?

Liefs, Claire

Advertenties

16 gedachtes over “My day in pictures #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s