Beauty | Mijn 5 favoriete beautyproducten van dit moment

Een groot-gebruiker van make-up en andere beautyproducten ben ik zeker niet, maar af zijn er van die momenten dat ik heel erg kan genieten van bepaalde producten. Afgelopen weken zat ik weer in zo’n ‘I ♥ Beauty’-fase en heb ik dus weer heel wat producten tot mijn favoriet kunnen benoemen. Lees snel verder om mijn favoriete beautyproducten van dit moment te bekijken!

Rituals | Shampoo & Conditioner | Indian Rose & Shikakai

Rituals, van alle merken waar je make-up en andere beautyproducten van kan kopen toch wel mijn favoriet. De producten van Rituals ruiken altijd ontzettend lekker en werken ook echt. Deze shampoo en conditioner van de Indian Rose & Shikakai lijn zaten in de beautybox van december. Mijn haar wordt er heel erg zacht van en de lekkere geur blijft er ook een lange tijd in zitten. Als deze shampoo en conditioner op zijn, koop ik ze zeker nog een keer!

Catrice | Smokey Eyes Set

Zoals je al aan het doosje kan zien heb ik deze set al een tijdje in gebruik. Als ik zin heb in wat een wat donkere of zwaardere make-up look, dan gebruik ik eigenlijk altijd deze set. De lichte kleur voor de binnenzijde, en de donkere kleuren voor de buitenzijden van het ooglid. Het zwarte gedeelte helemaal links kan je gebruiken als eyeliner. Dit setje vind ik ontzettend handig, omdat je gewoon alle kleuren die je nodig hebt voor mooie smokey eyes bij elkaar hebt. En daarnaast is Catrice een super-merk.

Andrelon | Heat Protection Spray

Zeker nu mijn haar wat korter is en ik het telkens na het wassen moet föhnen (anders staat het alle kanten op!), is het verstandig om deze heat protection spray van Andrelon te gebruiken. Zo kan ik mijn haar gewoon föhnen, zonder dat ik het beschadig. Daarnaast ruikt de spray heel erg lekker en geeft het je haar een soort glans. Als je vaak je haar föhnt, stijlt of krult, dan kan ik je deze spray zeker aanraden.

Miners Cosmetics | Blush

Wat ik zo leuk vind aan deze blush is dat je het ook kan gebruiken als oogschaduw. De blush bestaat uit vier kleuren die worden gemengd als je er met je kwastje overheen gaat. Deze blush geeft je gezicht net wat meer leven, maar dan wel met een natuurlijk tintje. Zoals je kunt zien aan het doosje gebruik ik deze blush vrij vaak, hij zit namelijk onder de krassen van alle keren dat ik hem heb laten vallen…

Rituals | Scrub en handlotion | Happy Buddha

Eigenlijk hebben deze twee producten, naast het feit dat ze van dezelfde lijn van Rituals zijn, niets met elkaar te maken. Toch heb ik ze maar bij elkaar gezet, omdat ik ze wel vaak na elkaar gebruik. De scrub van Rituals vind ik altijd erg goed werken; mijn huid wordt er altijd heel erg zacht van en blijft zacht voor een aantal dagen. De handlotion heeft hetzelfde effect en dat is nu, met dit weer en de bijhorende droge handen, zeker niet verkeerd.

Wat zijn jouw favoriete producten van dit moment?

Liefs, Claire

Advertenties

7 gedachtes over “Beauty | Mijn 5 favoriete beautyproducten van dit moment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s