My day in pictures #2

Zondag 08/02/2015

Vandaag had ik weer zin om te gaan ploggen, dus de hele dag heb ik met mijn camera aan mijn zijde gezeten om zoveel mogelijk van mijn dag vast te leggen.

Vandaag had ik niet zoveel te doen, dus ik had gewoon lekker makkelijke kleding aangedaan. Dit is een twosie en komt bij de Primark vandaan. Onder het plaatje van de eekhoorn staat: ‘I am nuts about you’. Hij is echt super zacht en heel warm.

Als ontbijt had ik twee broodjes. Één broodje met hagelslag en de ander met grillworst. De afgelopen jaren had ik bijna geen hagelslag meer gegeten, maar een paar dagen geleden had ik er echt weer zin in, dus toen was ik gelijk even naar de Albert Heijn gerend. Jummie!

Na het ontbijt had ik een lekker sapje ingeschonken en ging ik naar mijn kamer, want ik moest ook nog wat huiswerk doen.

Maar vóór het huiswerk werd ik een beetje afgeleid door mijn scrapbook en heb ik lekker eventjes door het boek heen gebladerd en wat nieuwe foto’s toegevoegd.

En daarna ging ik nog eventjes mijn kamer opruimen, en toen kwam ik hele grappige pleisters tegen van Paul Frank.

En toen moest het echt gebeuren: huiswerk. Ik had eventjes een to-do lijstje gemaakt op dit to-do blok van de Hema. Dit blok vind ik echt super handig, want ik maak heel vaak to-do lijstjes.

Na ongeveer anderhalf uur was mijn samenvatting eindelijk af.

Voor het eerst in mijn leven heb ik een pen helemaal leeg geschreven. Meestal raak ik pennen kwijt vóór ze leeg zijn, maar deze pen schreef zo lekker, dat ik hem zijn hele leven goed in de gaten had gehouden: deze pen wilde ik absoluut aan niemand uitlenen! Jammer dat hij nu leeg is…

En toen was het thuis voor de lunch. Ik had een kop koffie en een tosti met kaas en salami. Ik ben echt mega-fan van tosti’s, dus dit is echt een standaard lunch voor mij 🙂

Ongeveer 3 uur later was al mijn huiswerk af en was mijn to-do lijstje volledig afgevinkt. Het voelt altijd goed om een to-do lijstje helemaal af te hebben.

Aan het eind van de middag had ik een lekkere snack gemaakt voor mijn ouders en mezelf. Het zijn komkommerschijfjes met kalkoenfilet: ontzettend simpel, maar ontzettend lekker!

De rest van de middag heb ik een beetje gewerkt aan mijn blog. Op deze foto ben ik bezig met een artikel schrijven die komende week online komt.

Ook heb ik lekker eventjes rondgekeken op YouTube. Als je het nog niet gedaan hebt, abonneer je dan even op mijn eigen YouTube-kanaal 🙂

Als avondeten hadden we chili met turkse yoghurt en nog wat brood. Het was echt super lekker!

En natuurlijk moet er bij het avondeten ook een gezellig kaarsje voor de sfeer 🙂

Wat heb jij allemaal gedaan vandaag?

Liefs, Claire

Advertenties

4 gedachtes over “My day in pictures #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s