DIY | Scrapbook

Een echte crea-bea ben ik absoluut niet, maar ik kan wel heel erg genieten van leuke boekjes vol met foto’s, teksten en andere (persoonlijke) dingen. Een tijdje geleden keek ik met mijn ouders de film ‘I Am Number Four’. In deze film heeft één van de personen een scrapbook gemaakt met daarin allemaal foto’s en teksten. Dit leek mij echt heel erg leuk om te doen, dus ik ben vrijwel direct naar de winkel gelopen om stickers, stiften, potloden en andere creatieve dingen te kopen. Wil jij ook een scrapbook maken? Hier lees je hoe je dat het beste kan doen en kan je wat inspiratie opdoen…

Als eerste, wat heb je nodig om zo’n scrapbook te maken? Voor mijn scrapbook heb ik de volgende artikelen gebruikt (allemaal te koop bij de hema)

Als eerste heb je natuurlijk een notebook nodig. Op deze notebook staat ‘tomorrow makes me curious’ (morgen maakt mij nieuwsgierig). Ik vond deze tekst wel bij mij passen, dus vandaar dat ik voor deze notebook had gekozen. Daarnaast heb ik Wasi-tapejes gebruikt. Deze tape gebruiken ik en mijn vriendinnen eigenlijk altijd als we iets moeten opleuken, bijvoorbeeld onze agenda’s. De tapejes zien er echt heel erg vrolijk uit en ik dacht dat het het scrapbook een leuke uitstraling zou gaan geven. Bij de hema had ik ook nog een aantal stickers gekocht om de kleine gaatjes in het scrapbook op te vullen en een aantal potloden, voor als ik in een kleurbui was.

Vervolgens ben ik naar mijn computer gegaan en heb ik allemaal verschillende plaatjes uitgeprint. Ik heb plaatjes gezocht van kleding (zie de eerste foto), reizen, steden en nog veel meer andere leuke onderwerpen. Elke pagina heb ik een ander onderwerp gegeven. Ook heb ik sommige pagina’s een wat persoonlijkere tint gegeven. Zoals je in een eerder geplaatste blog van mij hebt kunnen lezen, heb ik een bucket list gemaakt en deze heb ik ook in mijn scrapbook verwerkt.

Hier nog wat foto’s om een impressie te geven van mijn scrapbook:

Links: New York thema            Rechts: Winter thema

Reisthema

Kleding/Tumblr-inspired thema

Heb jij ook een scrapbook?

Liefs, Claire

Advertenties

8 gedachtes over “DIY | Scrapbook

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s