Persoonlijk | Vijf liedjes die mij altijd blij maken

Liedjes kunnen echt heel veel met je doen. Het éne moment kan je onwijs verdrietig en emotioneel worden bij het horen van een bepaald liedje en het andere moment krijg je bij het horen van de eerste tonen al zin om te dansen, springen en mee te zingen. Ook ik heb een paar liedjes waar ik echt ontzettend blij van kan worden. Hier zijn ze..

All About That Bass – Meghan Trainor

Over dit liedje is echt heel erg veel discussie ontstaan. Het liedje gaat over de wat vollere meiden in deze maatschappij. Mij maakt die hele discussie en alle negatieve dingen die erover gezegd zijn eigenlijk niet uit. Het liedje klinkt leuk en het clipje is echt geweldig.

Birthday – Katy Perry

Dit liedje is ook alweer van een kort tijdje geleden, maar nog steeds word ik altijd vrolijk als ik het hoor. De melodie vind ik heel grappig en het clipje vind ik ook heel erg creatief gemaakt.

California Gurls – Katy Perry

Als we het dan toch al hebben over ‘oude’ liedjes, dan moet deze er natuurlijk ook bij. Dit liedje doet me altijd denken aan de zomer dat hij uitkwam. Dit liedje roept gewoon heel erg veel leuke herinneringen bij mij op en daar word ik blij van. En weer: het clipje is super leuk.

All I Want For Christmas – Mariah Carey

Ja, ik weet dat Kerst al voorbij is. Ja, ik weet dat dit liedje uit 1994 komt. Ja, ik weet dat dit, ondanks dat het het meest beluisterde kerstnummer is, het meest gehate kerstnummer is. Dit kan mij allemaal echt een wordt wezen. Ik word gewoon blij van dit liedje, punt uit! (50% omdat het een kerstliedje is en Kerst mijn favoriete dag van het jaar is en 50% omdat het gewoon een leuk liedje is)

Shake It Off – Taylor Swift

Ik snap dus niet waarom zoveel mensen altijd zo gemeen zijn over Taylor Swift. Oké, ik ben geen fulltime fan, maar ik vind Taylor altijd ontzettend leuk overkomen en ze lijkt me heel erg aardig. Maar dat even terzijde: shake it off. Er zit een fijn ritme in, de tekst is makkelijk mee te zingen, de betekenis achter het liedje is geweldig en het clipje is heel erg leuk. Hier ga ik dus (ook) niet over in discussie ☺

Dit waren de vijf liedjes die mij altijd blij maken. Wat is jouw top 5?

Liefs, Claire

Advertenties

5 gedachtes over “Persoonlijk | Vijf liedjes die mij altijd blij maken

  1. Ik was net je lunchspiratie aan het lezen en toen kwam deze online. Shake it off maakt mij ook altijd heel erg blij. Taylor Swift vind ik echt heel leuk! En het liedje Misery van Maroon5 vind ik ook nog steeds heel leuk!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s