Lunchspiratie #1 | Vezels

Ik vind het altijd erg leuk om te experimenteren met verschillende lunches. Ondertussen ben ik dus een expert geworden in het bedenken van makkelijke, gezonde en lekkere lunches die ook makkelijk mee te nemen zijn. Nu leek het mij een leuk idee om wat lunches met jullie te delen, als soort van inspiratie. Ik heb maar drie dagen op school gegeten, omdat ik de andere twee dagen heel erg vroeg uit was. Toen heb ik dus thuis gegeten. Lees snel verder om de lunches te bekijken die ik afgelopen week op school heb gegeten!

Lunchpakket 1: wrap.

Helaas heb ik niet zo vaak wraps in huis, maar als dit wel het geval is, is dit de lunch die ik het aller liefste meeneem! Voor dit lunchpakket heb je de volgende spullen nodig:

Allereerst neem ik een wrap die ik besmeer met houmous en daarna beleg met puntpaprika (die vind ik nog lekkerder dan normale paprika), avocado en zongedroogde tomaatjes. De wrap rol ik op en snijd ik in twee stukken. Als bijgerecht heb ik een bakje met twee verschillende fruitsoorten: een appel en blueberries; mijn twee favoriete fruitsoorten. Als drinken had ik een flesje water meegenomen, die staat alleen niet op de foto.

Lunchpakket 2: kalkoensandwich.

Kalkoenfilet en kaas: de perfecte combinatie. Doe er wat sla bij en je hebt een stukje hemel op aarde. Als er kalkoenfilet in huis is, wordt dit gegarandeerd mijn lunch. Voor dit lunchpakket heb je de volgende spullen nodig:

Als eerste pak ik twee sneetjes brood. Het ene sneetje beleg ik met een plak kaas, twee plakjes kalkoenfilet, sla en een aantal plakjes komkommer. Dan leg ik het andere sneetje erop en snijd ik de sandwich in tweeën. De kiwi kan je alvast in stukjes snijden, maar je kan er ook voor kiezen om hem, net zoals ik heb gedaan, in twee halfjes te snijden en een lepeltje mee te nemen, zodat je hem kan uitlepelen. Bij deze lunch had ik een flesje Crystal Clear, maar deze staat (wederom) niet op de foto. Uiteindelijk had ik ook nog besloten om er een appel bij te doen.

Lunchpakket 3: broodje gezond.

Voor het volgende lunchpakket heb ik de volgende spullen nodig:

Voor de sandwich die ik ga maken neem ik 2 sneetjes brood die ik eerst besmeer met kruidenkaas. Daarna beleg ik het brood met sla, een plakje kaas en een aantal plakjes komkommer. Dan snijd ik de sandwich door midden. In een extra bakje doe ik een kleine salade, gemaakt met alleen sla en komkommer. Dan snijd ik een flink stuk komkommer in een aantal komkommersticks en doe dit, samen met een in stukjes verdeelde cracker en een bakje hummus, in een extra bakje. Dan is mijn lunch klaar.

Welke lunch vond jij er het lekkerst uitzien?

Liefs, Claire

Advertenties

13 gedachtes over “Lunchspiratie #1 | Vezels

  1. Super leuk logje! Ik heb vaak ook struggels met het uitkiezen voor een snack na school, ga vaak toch de koekjestrommel leeg eten 😦 heb je daar nog leuke tips voor?
    xSilke

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s