Fashion | Top 5 kledingstukken van dit moment

Soms heb ik momenten dat ik heel erg fan ben van een bepaald kledingstuk, omdat ik bijvoorbeeld vind dat het mij goed staat of omdat het kledingstuk gewoon ontzettend leuk is. Lees verder om erachter te komen wat mijn top 5 kledingstukken van dit moment zijn!

Kledingstuk 1: trui van H&M

Deze trui heb ik gekocht tijdens Kerst 2013, dus ik heb hem al een tijdje in huis. Nog steeds is het één van mijn favorieten truien om aan te trekken als het koud is buiten. De trui is gemaakt van wol en is daarom ontzettend warm, wat natuurlijk wel fijn is als het buiten koud is. Ik vind dat de trui een hele mooie hals heeft en mooi om het lichaam heen valt. Ook vind ik het heel erg fijn dat hij niet te strak zit, want dat vind ik nooit lekker zitten.

Kledingstuk 2: broek van Vero Moda

Er zijn twee dingen aan deze broek die ik heel erg leuk vind: de kleur en de rits die aan de achterkant zit in plaats van aan de voorkant. De broek zit heel erg mooi en sluit hoog aan, wat ik altijd wel prettig vind.

Kledingstuk 3: shirtje van The Sting

‘A not too early Sunday morning coffee please’, staat er op dit shirtje en daarom vind ik het altijd wel toepasselijk om hem op een zondag te dragen. Dit shirtje maakt dus eigenlijk deel uit van mijn ‘relaxen op zondag’-outfit. Natuurlijk draag ik hem ook wel eens op een andere dag, maar dan krijg ik vaak opmerkingen dat het geen zondag is; no shit Sherlock. Het shirtje heeft een beetje een crème kleur en is vrij zacht.

Kledingstuk 4: jurkje van Aeropostale

De reden dat dit kledingstuk bij mijn favorieten staat, kan je zien op de foto. Ik vind het patroon echt ontzettend gaaf! Daarnaast is het jurkje vrij dik, waardoor je het makkelijk kan dragen in de winter (wel met een vestje o.i.d natuurlijk!) Het jurkje heb ik gekocht bij Aeropostale in New York; ik was op slag verliefd toen ik het jurkje zag!

Kledingstuk 5: over-the-knee sokken van H&M

Over-the-knee sokken zijn echt mijn favoriete kledingitems van dit moment. Ik vind het iets heel grappigs, maar tegelijkertijd ook klassieks hebben. Het kan een wat saaie look nét dat ene geven waardoor het niet meer saai wordt. I ♥ Over-the-knee sokken!

En wat zijn jouw favoriete kledingstukken van dit moment?

Liefs, Claire

Advertenties

4 gedachtes over “Fashion | Top 5 kledingstukken van dit moment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s