Persoonlijk | School & Frustraties

Als er iemand is die weet hoe gestresst je kan worden van een toetsweek, dan ben ik het wel! Deze SE (School Examen) week is nog maar twee dagen begonnen en nu al ben ik op van de zenuwen. Leren, huiswerk maken, stof proberen te snappen en dan ondertussen ook nog proberen om te relaxen, goed te eten en te slapen. Ik kan je één ding vertellen: aan die acht uur slaap per nacht kom ik in weken zoals deze écht niet!

Gisteren begon deze toetsweek met NLT (Natuur, Leven & Technologie) en Engels, allebei goed te doen, en vandaag was mijn derde toets: scheikunde. Hell itself. Ben je toch zo een hele dag bezig geweest met het maken van opgaven, het proberen te snappen van de eiwitten, esters, redoxreacties en dieselbrandstof. Vervelend is het dan wel als je een oefentoets gaat maken en nog nooit hebt gehoord van de helft van de begrippen. Je snapt waarschijnlijk wel dat dat mijn stressgevoel niet minder maakte. Relaxen kon ik in ieder geval niet meer! Gelukkig viel de toets wel mee en heb ik er goed aan gedaan om de oefentoets uit mijn hoofd te leren. Maar misschien is het zo’n slecht idee nog niet om eens wat bijles te nemen in scheikunde. Ik moet toch dit jaar mijn examen zien te halen…

Dit was eventjes een kort blogje, maar ik moest mijn frustraties even kwijt!

Liefs, Claire.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s